Більше 2 тисяч бігунів із 11 країн світу взяли участь у забігу в Дніпрі

28 Травня 2017 13:03

http://dniprorada.gov.ua

Зранку 28 травня на площі Героїв Майдану у Дніпрі розпочався INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017. Учасниками спортивної події, що відбувається в рамках програми «Дніпро – спортивна столиця», стали понад 2,5 тис. бігунів із 11 країн світу. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Перед забігом для учасників провели традиційну розминку. Уздовж маршруту для бігунів працюють точки гідратації. Напівмарафонська траса складає трохи більше 21 км. Цьогоріч це – найпопулярніша дистанція, її долатимуть близько 800 бігунів.

Перевірити свої сили всі охочі могли на відстанях від 100 м до 10 км. Також під час напівмарафону відбудеться благодійний забіг, у рамках якого збиратимуть кошти на спортивний протез руки ветерану АТО Руслану Мураєву.

Сюрпризом для фінішерів будуть медалі із зображенням видатного історика та етнографа Дмитра Яворницького.

Довідка.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017 – один із п’яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League-2017, що включає старти в чотирьох містах України. Титульний спонсор напівмарафону – INTERPIPE, організатор – Run Ukraine, співорганізатор – Start Dnipro.