11 найочікуваніших концертів 2017 року

31 Травня 2017 08:26

fakt.pl

У 2017 році Україну відвідають всесвітньо відомі виконавці, які порадують шанувальників яскравими шоу і свіжими хітами.

Для українських фанатів виступлять Alt-J і Depeche mode, Том Оделл і Наталі Імбрулія, а також інші не менш популярні артисти. “Новое Время STYLE” пропонує ознайомитися з найочікуванішими концертами року, які не можна пропустити.

Evanescence

26 червня, Stereo Plaza, Київ

Вперше в Україні з сольним концертом виступить Емі Лі і її гурт Evanescence. Музиканти подарують шанувальникам визнані хіти і яскраве незабутнє шоу. Крім того, очікуються нові пісні з майбутнього альбому.

LP

27 червня, Stereo Plaza, Київ

Вперше в столиці виступить автор і виконавиця хіта Lost on you – Лаура Перголіцци. Раніше американка писала пісні для таких виконавців як Ріанна, Крістіна Агілера, Рита Ора, Backstreet Boys і багатьох інших, але тепер вона зайнялася своєю кар’єрою і приїде до Києва з дебютним альбомом Death Valley.

Depeche Mode

19 липня, НСК Олімпійський, Київ

Легендарні Depeche Mode повертаються в Україну в рамках світового турне Global Spirit. Музиканти презентують новий студійний альбом Spirit, який вийде вже в березні. Крім нових пісень, британці виконають безсмертні хіти.

Marilyn Manson

2 серпня, Палац спорту, Київ

Скандальні рокери виступлять в київському Палаці спорту в підтримку нового альбому Say10. За словами музиканта, новий альбом стане продовженням The Pale Emperor, випущеного в 2015 році, але в ньому буде присутній дух і характер Antichrist Superstar.

Alt-J

28 серпня, Арт-завод Платформа, Київ

Вже 28 серпня британці дадуть перший сольний концерт в Києві, порадувавши шанувальників старими хітами. Крім того, нещодавно група анонсувала новий альбом і навіть приступила до його запису, тому не виключено, що зі сцени звучатимуть нові пісні.

Андреа Бочеллі

23 вересня, НСК Олімпійський, Київ

У вересні масштабний концерт дасть головний тенор світу Андреа Бочеллі у супроводі симфонічного оркестру. Італійський співак удостоєний Зірки на Алеї Слави в Голлівуді та премії Золотий глобус за кращу пісню – The Prayer. Українських фанатів Бочеллі порадує безсмертними хітами і оперними аріями, оскільки співак часто співає в операх.

Стінг

6 жовтня, Палац спорту, Київ

До України всесвітньовідомий музикант приїде з концертом на підтримку дванадцятого студійного альбому 57th & 9th. Разом зі Стінгом на сцену вийдуть співак і композитор Джо Самнер, а також акордеоніст Персі Кардона.

Кейко Мацуї

28 жовтня, Палац Україна, Київ

Одна з найвідоміших джазових піаністок і композиторів світу їде до Києва з новим альбомом Journey to the Heart.  Для українських слухачів музикантка виступить у супроводі симфонічного оркестру України Lords of the sound.

The Kooks

8 листопада, Stereo Plaza, Київ

Знамениті британці вдруге відвідають Україну і представлять програму The Best Of – найкращі хіти за 13 років існування групи. Сьогодні в активі групи чотири студійних альбоми, безліч крутих концертів і виступу на розігріві у самих The Rolling Stones.

Бенджамін Клементін

12 листопада, Жовтневий палац, Київ

Загадковий і меланхолійний музикант їде до Києва зі старими і новими хітами. Раніше Клементін вже виступав в Києві і викликав справжній фурор.

Hurts

23 листопада, Stereo Plaza, Київ

Поп-дует давно знайомий українській публіці. Тео Хатчкрафт і Адам Андерсон знову повертаються до Києва з новим альбомом Desire, реліз якого відбудеться пізніше цього року. Раніше група представила пісню з майбутньої пластинки – Beautiful Ones, кліп на яку знімали в Києві.