Поліція розшукує чоловіка, який викрав у матері двох дітей

2 Червня 2017 11:06

Поліція просить громадян допомогти встановити місцезнаходження чоловіка, який викрав у матері двох дітей. Після рішення суду біологічний батько забрав зі школи сина і доньку та поїхав у невідомому напрямку. Будь-яких відомостей про їх подальшу долю мати не знає. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

У вересні 2016 року до поліції надійшла заява від 41-річної жінки про встановлення місцезнаходження двох її дітей – Поліни Чорномаз 2006 року народження та Павла Чорномаз 2007 року народження. Мати розповіла, що у квітні 2015 року рішенням суду місцем проживання дітей було визначено її адресу. Після цього біологічний батько Юрій Гетьман практично викрав дітей і поїхав з міста. Поліцейські оголосили чоловіка разом з дітьми у розшук. У квітні 2016 року його було позбавлено батьківських прав.

За наявною інформацією останнім часом чоловік з дітьми мешкали у м. Люботин Харківської області. Діти відвідували місцеву школу. Однак, в останній момент, він не пустив їх на свято Останнього дзвоника і виїхав з міста.

Зараз він може переховуватися у будь-якому регіоні України, можливо, шукати для дітей няню або помічницю по дому. Також встановлено, що чоловік від народження мав прізвище Чорномаз, після змінив його на Гарамов, а потім на Гетьман.

У поліції звертають увагу на те, що вищевикладені фотографії – дворічної давнини, зараз розшукувані неповнолітні можуть виглядати інакше.