Захоплюючі екстримальні пригоди в мотузяному парку

4 Червня 2017 15:47

У перший день літа дітей учасників АТО і волонтерів та їх батьків запросили в парк ім. Глоби відпочити і поспілкуватися.
Захоплюючі екстримальні пригоди в мотузяному парку подарували дітям волонтери Олександр Островський, Геннадій Бутенко та Андрій Городецький.

Зустрічав хлопців та дівчат веселий пірат, який знає багато загадок, ігор і конкурсів, в яких вони із задоволенням взяли участь. А потім, в альпіністському спорядженні, все вирушили підкорювати траси мотузкового парку.

Досвіду набиралися на сімейних трасах, багато – разом з мамами, які теж ризикнули освоїти дорогу над землею. Після спробували себе на міцність на екстімальной трасі. Діти провели час активно і цікаво, відчули себе справжніми альпіністами. Разом з сином пройшла маршрутом парку волонтер Ірина Потьомкіна.

Також всіх пригостили солодощами Олександр Островський та волонтер Олена Коваль.

Організатори заходу жартома називають себе волонтерами – нелегалами. Вони не перебувають в жодній волонтерській організації, та, з 2014 року надають допомогу там, де терміново потрібно. Наприклад, Ірина Потьомкіна, навіть вночі, виїздила допомагати пораненим у воєнному госпіталі. Вона відома, як організатор плетіння «кікімор» на передову. Цілодобово, відриваючи свій час від сім’ї, ці люди працювали, допомагали нашим воїнам – захисникам.

Тож 1 червня всі зібралися в парку ім. Глоби та, поки діти відпочивали, дорослі обговорювали плани на майбутнє. А список добрих справ у них великий.


Віра Касьянова.