У Кам’янському відкриють сучасний парк до Дня міста

12 Червня 2017 17:53

У Кам’янському до Дня міста 10 вересня планують відкрити капітально реконструйований сучасний центральний парк. Про це в ефірі 34 каналу розповів радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

«За графіком будівельників, у них закінчення робіт 1 вересня з тим, щоб 10-го, на День міста, парк був відкритий», – сказав Юрій Голик, додавши – наразі всі потрібні підземні комунікації в парку вже проведені, триває благоустрій території.

У парку розташується каскадний фонтан, штучна водойма, зона для пікніків, майданчик для скейтбордистів, гральна зона для дітей з обмеженими можливостями, спортмайданчики для волейболу, баскетболу та стрітболу.

«Це те, про що просила молодь при проектуванні. Щоб їм було, де грати в ті види спорту, до яких вони звикли», – зауважив радник очільника області.

Створення сучасного європейського парку було ідеєю мешканців Кам’янського, наголосив Юрій Голик. Проект профінансований з обласного та міського бюджетів.

«Якщо ви робите для людей хорошу сучасну європейську зону відпочинку, вони змінюють ставлення до життя. Я запевняю, що в такому парку навряд чи кидатимуть недопалки не в урни… Це буде місце, де мешканці будуть збиратися – це дуже важливо для маленьких міст», – сказав Юрій Голик.

Оновлювати парки команда Валентина Резніченка планує і наступного року.

«Ми хочемо, щоб у кожному місті був такий парк, аби люди могли туди приходити і гарно проводити час – це важливо», – додав радник голови ДніпроОДА.

У Дніпрі наразі також розглядається кілька парків для реконструкції та осучаснення в 2018 році, повідомив Юрій Голик.