За добу в зоні АТО загинув один український військовий, п’ятеро поранені

13 Червня 2017 10:43

За минулу добу, 13 червня, в зоні проведення антитерористичної операції було зафіксовано 57 обстрілів позицій ВСУ. Один військовослужбовець загинув, ще 5 отримали поранення і травми.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

На Приморському напрямку близько 22:00 противник відкрив вогонь із озброєння БМП і гранатометів по Мар’їнці. В результаті обстрілу виникла пожежа в будинку по вулиці Жовтневій. На щастя, на цей раз ніхто з місцевих не постраждав. На тому ж напрямку противник вів вогонь по позиціях сил АТО поблизу Павлопіль, Мар’їнки і Чермалик.

На Донецькому напрямку найпотужніші ворожі обстріли випали на долю наших опорних пунктів, розташованих в південному передмісті Авдіївки і трошки на схід – у селища Кам’янка. Кілька пострілів з 125-мм танкових гармат були проведені по житловому кварталу Авдіївки. Снаряди вибухнули біля житлових будинків по вулицях Островського і Гагаріна.

На Луганському напрямку збройні формування 18 разів били по позиціях підрозділів сил АТО. Зокрема, а в районі Троїцького і Кряківка противник відкривав вогонь зі 120-мм мінометів, поблизу Новотошківки, Катеринівки, Трьохізбенки, Золотого і Новоалександрівки – з мінометів калібру 82 мм. Крім того, біля  Новоалександрівки двічі застосовувалися протитанкові ракетні комплекси.