Доба на фронті: двоє українських військових загинули

25 Червня 2017 10:49

ТСН

Минулої доби в результаті бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, троє воїнів отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр сил АТО.

 

Загалом, бойовики 26 разів використовували зброю проти українських воїнів. “Окупанти неодноразово застосовували й зразки озброєння, що суворо заборонені Мінськими угодами”, – йдеться у повідомленні.

На Приморському напрямку перемир’я протрималося фактично до шостої години вечора, після чого загарбники до опівночі декілька разів обстрілювали підрозділи ЗСУ, які тримають оборону в районі Широкиного та Павлополя. Всього на цьому напрямку вчора було нараховано 7 ворожих збройних провокацій.

На Донецькому напрямку проросійські банди ще зночі били по позиціях ЗСУ. Спершу бойовики обстріляли один з опорних пунктів у південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. З такого ж озброєння, а також з протитанкових гранатометів, противник на світанку вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО поблизу Верхньоторецького. Ввечері в районі Невельського “працював” ворожий снайпер. Загалом тут було зафіксовано 8 ворожих обстрілів.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування здійснили найбільше обстрілів – 11. Неодноразово били бандити й із забороненої зброї. Так, ще на початку доби бойовики обстріляли українських воїнів в районі Катеринівки із мінометів калібру 120 мм.