На Дніпропетровщині  відкрили новий дитячий садок

3 Серпня 2017 16:26

Новий дитячий садок відкрили в селі Знаменівка Новомосковського району. Як повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко,  установу відвідуватимуть 80 хлопчиків та дівчаток.

“Ми створюємо додаткові місця для дошкільнят. Для цього ми реконструюємо існуючі садки, будуємо нові. Сучасні будівлі з’являються там, де вони потрібні – навіть у найменших і найвіддаленіших селах. Ми хочемо, щоб всі діти виховувались в комфортних умовах. Про це підкреслив і президент Петро Порошенко “, – сказав Валентин Резніченко.

Реконструкція саду в Знаменівці вже завершена. У  напівзруйнованій будівлі, яка не використовувалася десятки років, утеплили і пофарбували фасад, замінили дах, встановили нові металопластикові вікна, всередині зробили ремонт.

«Садок створили на базі середньої школи №1 – разом вони складають навчально-виховний комплекс. В садку чотири групи, в кожній – вітальня, спальня, ігрова. Будівля має теплу підлогу, клімат-контроль – ми самі можемо регулювати температуру повітря. Спасибі команді Валентина Резніченко, відкриття такого закладу – довгоочікувана подія », – розповіла директор Знаменівське школи №1 Наталія Піддубна.

Всього в цьому році в регіоні буде реконструйовано 12 дитячих садків та буде побудовано 4 нові.

За останні 2 роки в області створено 2,5 тисячі нових місць у дитячих садках. У Слобожанському та Дніпрі два “сучасних” дитячих садках на 220 місць були побудовані “з нуля”.