Перше вересня у Кам’янському

1 Вересня 2017 20:44

Сьогодні у всіх школах країни відбулося свято Першого дзвоника. Проходили урочистості і в навчально-виховному комплексі №26, що на Дніпробуді.
Перед присутніми учнями, їхніми батьками та іншими гостями виступила директор НВК №26 Ліна Сокуренко. Вона привітала школярів з початком навчального року, побажала їм успіхів у навчанні. Особливі слова директор адресувала першокласникам. Також Ліна Сокуренко подякувала міській владі, депутатам і батькам за допомогу, яка надається школі.

У святковому заході взяли участь депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік і депутат міської ради Сергій Плохоцький. За словами Ліни Сокуренко, обидва депутати – давні друзі школи і ніколи не відмовляють у допомозі. Так, у школі була велика проблема – через що вийшли з ладу водостоки, під час дощу кабінети просто заливало. Завдяки допомозі Олени Плахотнік у розмірі 100 тисяч гривень водостоки будуть замінені, і проблема мокрих кабінетів буде вирішена, зазначила Ліна Сокуренко.

Сьогодні депутат облради також передала презенти першокласникам. Олена Плахотнік вітає всіх школярів Каменського, а також їх батьків і педагогів з Днем знань.
«Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. Тож сьогодні, 1 вересня, вітаю вас із початком нового навчального року!

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань маленькі школярі. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший вчитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого суму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічній перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти у вищій школі. Бажаю вам ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.
Дорогі учні, хочу вам побажати здоров’я, наполегливості й успіхів у навчанні й всього найкращого!» – сказала Елена Плахотник.

Віра Касьянова