Спартакіада у Кам’янському «Міськводоканалі»

2 Вересня 2017 15:29

Сьогодні на турбазі «Райдуга» Кам’янського «Міськводоканалу», що на березі Дніпра, біля так званої «Калоші», проходить спартакіада трудового колективу комунального підприємства.
Працівники «Міськводоканалу» змагаються відразу в декількох видах спорту – волейболі, настільному тенісі, перетягуванні каната, шашках і доміно. Переможців чекають грамоти та цінні призи.
У церемонії відкриття взяли участь Генеральний директор підприємства Олександр Плахотнік і голова Дніпропетровської обласної Федерації ветеранів волейболу Іван Бабич.
У своєму виступі Олександр Плахотнік побажав учасникам спартакіади перемог і гарного настрою, а Іван Бабич, від імені глави Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубки, вручив керівнику «Міськводоканалу» пам’ятний сувенір – барвистий буклет про олімпійський рух в нашій країні.
Після того, як прозвучав Гімн України, сигнал до старту дав головний суддя спартакіади Василь Вербецький.
– Сьогодні ми проводимо традиційну спартакіаду колективу «Міськводоканалу» і тим самим закриваємо сезон на нашій прекрасній турбазі. Зараз ми бачимо, як в Кам’янському відроджується спортивний рух – проводяться фестивалі, змагання з різних видів. Наше місто приймає найпрестижніші турніри. «Міськводоканал» не залишається осторонь, ми будемо підтримувати і розвивати спортивні традиції колективу. Такі спартакіади будуть проводитися і надалі, більше того – ми хочемо зробити їх ще більш масовими. Пам’ятаєте, колись на підприємствах проводилися щорічні Дні Здоров’я? Думаю, з часом наші спартакіади переростуть в подібні заходи, щоб наші працівники могли і відпочити на природі, і спробувати себе в спорті, і набратися здоров’я та енергії! – сказав Олександр Плахотнік.