Чемпіона світу з шашок-100 Кирила Іванова зустрічали в рідному Кам’янському

14 Вересня 2017 22:32

Звання чемпіона світу з шашок-100 для спортсменів з обмеженими можливостями завоював відомий у Кам’янському майстер спорту Кирило Іванов. Його участь у престижних змаганнях стала можливою завдяки підтримці депутата міськради від ВО «Батьківщина» Сергія Миршавки.
Талановитий шашист Кирило Іванов протягом останніх двох років перебував на тривалому лікуванні, і участь у чемпіонаті світу була для нього надзвичайно важливою.
У змаганнях, які проходили в болгарському місті Кранево, кам’янчанину протистояли спортсмени з восьми країн – Білорусі, Ізраїлю, Латвії, Молдови, Польщі, Росії, Узбекистану та України. Змагаючись у класичній програмі (2:00 на партію для кожного учасника), Кирило Іванов зумів за тур до завершення турніру завоювати звання чемпіона світу-2017. З дев’яти проведених поєдинків спортсмен переміг у семи, а в двох партіях судді зафіксували нічийний результат.
Найближчі суперники Кирила росіянин Володимир Гайсинський і українець Юрій Верещака відстали від переможця на 3 очки. В іншому виді програми чемпіонату світу – швидкій грі (10 хвилин на партію для кожного учасника) кам’янчанин прийшов до фінішу третім.
Чемпіона світу з шашок-100 Кирила Іванова зустрічали в рідному Кам’янському.
– Дуже почесно потиснути руку переможцю змагань світового рівня Кирилу Іванову, – сказав під час зустрічі з переможцем Сергій Миршавка.
Приємно, що в нашому місті є такі наполегливі та цілеспрямовані люди як Кирило. Ви не лише здобуваєте дедалі більше перемог та підкорюєте нові вершини, ви є справжнім прикладом. Ще раз вітаю!
Окрема шана Ігорю Володимировичу Губарєву, заслуженому тренеру України!
Ми пишаємось вами та дякуємо за перемогу, яка прославила не тільки Україну, а й наше місто!