П’ятихаткам – 131 рік

23 Вересня 2017 19:09

У ці хвилини в м. П’ятихатки триває яскраве свято. Сьогодні тут відзначають 131 рік з дня заснування міста та 94 – ту річницю району.
На заході присутні помічники народних депутатів, депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв, керівництво райдержадміністрації, районної та міської рад.
І хоч з ранку в П’ятихатках накрапав дощ, зараз погода сприяє гарному настрою на святі. Рідний район, місто та його мешканців вітають творчі колективи районного Будинку культури та Школи Мистецтв. Приїхала заспівати для земляків артистка Кіровоградської філармонії Анастасія Потоцька – випускниця районної Школи Мистецтв.
Гілал Ісаєв нагородив найактивніших мешканців П’ятихаток грамотами та цінними подарунками.
В цей святковий день, – сказав Гілал Ісаєв, щиро бажаю всій громаді родинного щастя і благополуччя, добра і процвітання, міцного здоров’я і мирного неба, впевненості та оптимізму.
Сьогодні – наше з вами спільне свято. Історію П’ятихаток творять люди. Всі, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей.
Усі ми прагнемо для України, для нашого міста гідного майбутнього і над цим працюємо. Тож нехай зростає та процвітає наше улюблене місто! Зі святом!

Віра Касьянова