У Кам’янському «Міськводоканалі» – найкращі спортсмени в області

27 Вересня 2017 21:23

На базі дитячого оздоровчого табору «Комунарець» відбулася десята ювілейна обласна спартакіада ​​серед працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення.

Після шикування спортивних команд і підняття прапора відбулося урочисте відкриття спартакіади. До змагань приступили спортсмени шести команд комунальних підприємств. Серед них: КПП КГС «Міськводоканал» (Кам’янське); КП ДГС «Дніпроводоканал»; КП ДГС «Дніпровський електротранспорт»; КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС»; КП ДОР «Аульський водовід»; КП ДГС «Міськсвітло».

У програму спартакіади увійшли такі види спорту: футбол, волейбол, легка атлетика, настільний теніс, перетягування каната та змагання з дартсу. На спортивних майданчиках почалася напружена боротьба за перемогу. Кожен спортсмен показав не тільки відмінну підготовку, а й віддав частину своєї душі заради отримання високих результатів команди підприємства. Вболівальники активно підтримували спортивний дух і прагнення до перемоги своїх команд.

За результатами спартакіади команда Каменського «Міськводоканалу» на чолі з капітаном Василем Кондюком, машиністом екскаватора автотранспортного цеху, отримала перше загальнокомандне місце, показавши відмінну спортивну підготовку, єдність командного духу і згуртованість колективу.

У кам’янчан – два перших місця з міні-футболу та волейболу. У змаганнях з перетягування каната спортсмени були другими. В особистому заліку перше місце з легкої атлетики в Інни Яновий, машиніста КНС № 17. Третє місце зайняв Валентин Зінов’єв, слюсар АВР мережі водопроводу.

Переможницею змагань з дартсу стала Інна Янова, на третьому місці Валерій Матвієнко, інженер з метрології.

Почесну бронзу з настільного тенісу поділили між собою Сергій Гончар – заступник технічного директора КПП КГС «Міськводоканал» та Ірина Тонконог, машиніст КНС № 5.

За підсумками спартакіади визначені переможці, які отримали кубки, медалі та почесні грамоти.

Учасники змагань отримали справжнє задоволення і позитивний заряд бадьорості від активного відпочинку.

Перемога спортивної команди Каменського «Міськводоканалу» переконливо свідчить, що одним з важливих напрямків діяльності адміністрації та профспілкового комітету є розвиток спорту і фізичної культури, а також пропаганда здорового способу життя серед працівників підприємства. На початку вересня на «Міськводоканалі» «на ура!» Пройшла спартакіада ​​колективу, тепер же кам’янчани довели свій високий спортивний клас на рівні Дніпропетровської області.

За матеріалами http://kstati.dp.ua

Джерело: http://kstati.dp.ua