Відбулося засідання постійної комісії Дніпропетровської обласної ради з питань використання природних ресурсів

9 Жовтня 2017 23:15

Як розповів секретар комісії, депутат обласної ради від фракції «Батьківщина» Гілал Ісаєв, під час засідання розглядали питання порядку денного десятої сесії Дніпропетровської обласної ради VII скликання, яка відбудеться у середу 11 жовтня.

Наприклад, депутати обговорили  погодження надання спеціального дозволу на користування надрами деяким ТОВ, погодили регіональну програму „Ліси Дніпропетровщини” на 2018− 2025 роки, розглянули скарги на діяльність деяких підприємств.

Вирішили звернутися до Державної екологічної інспекції України стосовно перевірки деяких фактів порушення екологічного законодавства.

У зв’язку з чисельними скаргами громади ж/м Чаплі Самарського району вирішили звернутися до Державної служби геології та надр України щодо припинення дії спеціального дозволу на користування надрами ТОВ „Любимівський кар’єрˮ до усунення недоліків у діяльності та врахуванні зауважень громадськості.

Під час засідання комісії узгоджено багато важливих  питань, які будуть винесені на голосування десятої сесії Дніпропетровської обласної ради VII скликання.

 

Віра Касьянова.