Лівобережний парк – одне з найулюбленіших місць відпочинку мешканців Кам’янського

10 Жовтня 2017 09:25

У Кам’янському відзначили 35-річчя Лівобережного парку. Яскраве і чудове свято відбувся за підтримки депутата міської ради від ВО «Батьківщина» і директора компанії “МТС-Бетон” Сергія Миршавки.

Всіх, хто прийшов у парк, очікували приємні сюрпризи, дитячі конкурси, вікторини та багато цікавих розваг. Свято відкрилося з показового виступу кінного клубу “Щасливий з конем”, представники якого пізніше розіграли захоплюючу середньовічну казку з поєдинками лицарів.

Відвідувачів парку зігрівали безкоштовним гарячим чаєм, воду для якого кип’ятили в величезному самоварі.

Для глядачів виступали дівчата з Kangoo Club Kamianske, вихованки Лівобережної школи мистецтв, танцювальні колективи міста. Активним учасникам свята діставалися призи від партнерів Лівобережного парку.

Також привітати з ювілеєм лівобережний парк приїхав мер міста Андрій Бєлоусов.

«Лівобережний парк завжди був і залишається одним з найулюбленіших місць відпочинку наших жителів. В цьому році ми також відкрили «Парк щастя» на 5-му мікрорайоні лівого берега, в минулому році привели в порядок площу перед кінотеатром «Мир» і сквер за ним, а також облаштували лівобережну набережну. Наша основна задача – зробити так, щоб навіть у найвіддаленіших куточках нашого міста люди різного віку могли відпочивати і комфортно проводити години свого дозвілля », – сказав Андрій Білоусов.

Міський голова запевнив, що парк буде активно розвиватися, привітав з ювілеєм керівництво і колектив, а також разом з депутатом міськради вручив подарунок – комплексну музичну аудіосистему з пультом управління для проведення дискотек та інших заходів.

Сергій Миршавка підкреслив, що в майбутньому лівобережний парк чекають численні позитивні зміни і нові атракціони. «Планів та ідей по перетворенню території парку багато, і всі вони будуть поетапно реалізовані», – зазначив депутат.