Наш земляк з Кам’янського Владислав Дзоз – чемпіон Європи з Тхеквондо серед кадетів

10 Жовтня 2017 22:34

5-8 жовтня 2017 р. у Будапешт (Угорщина)  відбувся Чемпіонат Європи з Тхеквондо (Кадети). На змагання вирушили спортсмен відділення Тхеквондо КЗ ДЮСШ № 3 Кам’янської Федерації Тхеквондо Владислав Дзоз і тренер Євген Свіжевський.

Поїздка відбулася за допомогою міського голови Кам’янського Андрія Білоусова та за сприяння депутата Кам’янського міської ради Сергія Миршавки.

Незабаром радісна звістка надійшла зі столиці Угорщини: Владислав Дзоз, вихованець тренерів Євгена та Юлії Свіжевських, посів перше місце у ваговій категорії до 65 кг.

У змаганнях брали участь спортсмени з 43 європейських країн. На шляху до фіналу суперниками Владислава були представники  Німеччини, Франції та Сербії. Чемпіонський титул кам’янчанину принесла фінальна перемога над поляком Міхалом Пачковським.

Владислав Дзоз став єдиним у складі команди України, хто зміг здобути золоту медаль кадетського Євро. Всього на рахунку нашої збірної – 1 золото, 4 срібла і 3 бронзи.

Кам’янська міська федерація тхеквондо дякує депутату Кам’янської міської ради, директору компанії “МТС-Бетон” Сергію Миршавці за підтримку в організації поїздки на змагання міжнародного рівня.

Відділ спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, від імені директора департаменту Тетяни Онищенко,  від щирого серця привітали Владислава і його тренерів та батьків з золотою медаллю чемпіонату Європи. «Пишаємося Владиславом. Бажаємо подальших перемог на славу нашого міста і України!».

Багато привітань отримав у соціальній мережі Фейсбук Владислав Дзоз та всі, хто підтримував хлопця на шляху до цієї перемоги.

«Море позитивних емоцій! Дякую вам !!!! Ваша перемога надихає і доводить, що ми гідні бути лідерами Європейського та світового тхеквондо ВТФ. Молодці! З перемогою вас! Заслужена перемога! Супер! Молодці!»

«Федерація тхеквондо міста, тренерський колектив, від душі вітають Дзоз Владислава, його тренерів – Свіжевського Євгена Петровича і Свіжевську Юлію Петрівну, батьків Владислава, з золотою медаллю чемпіонату Європи серед кадетів з тхеквондо. Ви молодці!!! ВИ НАЙКРАЩІ!!! Окреме спасибі за допомогу в організації поїздки меру міста Білоусов А.Л і депутату міської ради Миршавці С.І, раднику міського голови Орлову О.А.»

«Всі МОЛОДЦІ, всі постаралися і вклали в цей результат свою Душу.»