Відкритий лист Дніпропетровської обласної організації партії ВО “Батьківщина” до народного депутата Олега Ляшка

17 Жовтня 2017 23:15

Весь український народ, обираючи народних депутатів, попри все сподівається, що це цвіт нації, еліта суспільства, це люди, які представляють Україну не тільки усередині країни, а й за її межами. Це ті люди, яким делегує повноваження кожен житель держави для того, щоб вони професійно створювали, удосконалювали та упроваджували закони, по яким і ми, і вони повинні жити.

Нам хочеться пишатись кожним із народних обранців, нам хочеться бачити в них найкращі риси, які притаманні освіченим, вихованим, розумним громадянам нашої вітчизни.

Саме тому, ми вкрай обурені хамською, не гідною звання народного депутата, поведінкою керівника фракції та голови «Радикальної партії» Олега Ляшка.

Невже він уявляє, що кожна його фраза, кожен його ярлик, який він дозволяє собі по відношенню до Лідера нашої партії Юлії Тимошенко підносять його як людину, державного діяча, представника законодавчого органу країни ?

Ми обурені тим, що не покладається край його скандальній поведінці депутатським корпусом та керівництвом Верховної Ради України.

Вихованість, стриманість та шляхетність Юлії Володимирівни не дозволяє їй публічно дати йому ляпас, але ми, члени партії, залишаємо за собою право виразити йому своє презирство та гидливе відношення.

Окрім того, не шанований нами Олег Ляшко, від звання «чоловік» у вас залишились тільки штани, бо справжній чоловік ані за які гроші, ані за які блага не опустився би до вашого рівня!

Ми не сподіваємось, що ви спроможні сприймати наші слова чи інші звернення до моралі та зробити висновки.

Проте ми сподіваємось, що не всі політики-чоловіки втратили поняття про честь та гідність.

Знайдеться та людина ,яка більше не дасть вам ображати поважних людей,та приведе вас до людського а не “скотинячого”, за вашими ж словами, стану, з якого вам важко вийти без сторонньої допомоги.

Пам’ятайте, хто посіє вітер – пожне бурю, а наше суспільство вже не хоче сприймати в політиці персонажів вашого ґатунку!