«Міс та Місіс Широчанка – 2017»

19 Жовтня 2017 23:03

Конкурс краси, молодості та грації. Серед тих, хто вітав учасниць конкурсу, був і депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитро Зубрій.

З нагоди Дня селища Широке 13 жовтня відбувся традиційний конкурс «Міс та Місіс Широчанка – 2017». За омріяний титул красуні змагалися 7 незрівняних учасниць.

Ще задовго до початку заходу біля районного будинку культури почали збиратися гості, зокрема, групи підтримки та прихильники конкурсанток. Напружена атмосфера й хвилювання панували не лише серед учасниць, але й серед організаторів. Адже з кожною хвилиною у святковій залі місць ставало все менше, хто не зміг знайти вільного стільця, стоячи терпляче дочекався ім’я переможниць.

І ось незмінна ведуча районних заходів, чарівна Лариса Іванюшина під гучні овації глядачів оголосила конкурс краси, молодості та грації відкритим. Протягом яскравої творчої феєрії, що складалася з кількох етапів, усі конкурсантки зуміли проявити оригінальність, чарівність, привабливість, різноплановість захоплень, продемонструвати фантазію власних мистецьких здібностей. Окрім цього, оцінювалась їхня розкутість і впевненість у собі.

Програма свята була досить насиченою та цікавою. Щоб глядачі могли перепочити від шквалу емоцій, а судді порадитися щодо своїх рішень та оцінок, конкурсну програму доповнювали виступи творчих колективів районного будинку культури.

Святковий вечір наближався до завершення, настала найочікуваніша мить – оголошення переможниць та церемонія нагородження. Тож, за підсумками журі, «Міс Натхнення» стала Вікторія Зайко, «Міс артистичність» – Вероніка Горбатюк, «Міс Ніжність» – Ксенія Книга, звання «Віце-Міс Широчанка» здобула Альона Вірко, «Віце-Місіс Широчанка» – Ірина Логвінова. Омріяний титул «Міс Широчанка-2017» виборола Сніжана Зайко, «Місіс Широчанка-2017» визнано Світлану Пугач.

З вітальним словом до конкурсанток звернулися Широківський селищний голова Ігор Сагура та секретар селищної ради Алла Краснова. Подякували за справжнє свято краси, побажали натхнення, позитивних вражень і подальших творчих успіхів.

 

Світлана Борсук, директор районного будинку культури