Будинку дитячої творчості у м. Кам’янське виповнилося 30 років

2 листопадаа 2017 00:12

У Будинку дитячої творчості м. Кам’янське, що знаходиться за адресою: вул. Будівельників, 59, відбулося свято на честь 30 – річчя учбового закладу. З цієї нагоди в актовій залі зібрались гості, педагоги, працівники закладу, гуртківці, випускники та батьки. Як годиться, гостей зустрічали короваєм.

Відкриваючи урочисте дійство, директор закладу Олександр Олександрович Прозоров, звернувся до всіх з привітальним словом.

Присутні на святі представники департаменту з гуманітарних питань міської ради, користуючись приємною нагодою, вручили працівникам закладу грамоти за багаторічну та плідну працю.

До святкових привітань долучився депутат  Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка. Від щирого серця депутат побажав дружньому та творчому колективу і вихованцям будинку дитячої творчості успіхів, процвітання, здійснення планів та задумів і передав для них святковий 5 – ти кілограмовий торт, а для поліпшення матеріально-технічної бази закладу подарував проектор.

Святковий концерт став справжнім звітом хореографічних та вокальних колективів будинку дитячої творчості. З нагоди ювілею свої музичні вітання дарували всім присутнім вихованці дитячих садочків та випускники позашкільного навчального закладу. Свято було дуже цікавим та пройшло в теплій дружній атмосфері.

– Слід зазначити: саме завдяки здатності навчатися ми досягаємо успіхів у житті, – сказав Сергій Миршавка, вітаючи присутніх. Якщо школа дає обов’язкові знання, то в позашкільному закладі дитина розкриває свої таланти і обдарування, реалізовує свій потенціал, залучається до традицій та культури рідного краю. І сьогодні я побачив результат роботи педагогів будинку дитячої творчості – це талановиті діти! Зі святом Вас!