“Теплі кредити” видаватимуть “наліво і направо”

5 Березня 2018 10:29

До запуску Фонду енергоефективності ОСББ можуть отримати фінансову допомогу на заходи по енергозбереженню за програмою “Теплі кредити”.

0144_7594.jpg (26.16 Kb)

Про це сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній раді заявив віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

“До того часу, як буде введено Фонд в запуск, ми розробили програму по теплих кредитах і з цієї програми 200 мільйонів гривень спрямовується саме на підтримку і впровадження енергоефективних заходів по багатоповерховому сектору, по ОСББ”, – заявив Зубко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курс долара в Україні падає до “психологічної відмітки”

За його словами, до запуску Фонду енергоефективності фінансову підтримку ОСББ на заходи по енергоефективності готові надавати Ощадбанк, Укргазбанк, Укрексімбанк та ПриватБанк.

Віце-прем’єр зазначив, що цього тижня відбулася імплементація нормативних актів, які дозволяють запустити роботу Фонду енергоефективності і почати відбір наглядової ради. У свою чергу, наглядова рада згодом відбиратиме технічну і фінансову дирекцію Фонду.

Нагадаємо, 28 лютого Кабінет міністрів схвалив низку документів, необхідних для запуску Фонду енергоефективності.

Джерело: businessua.com