Дослідники з Університету Падуї завершили роботу над створенням тривимірної моделі тіла Ісуса Христа

2 Квітня 2018 15:29

Ісус ХристосІсус Христос

Про це пише портал Vatican Insider. Модель була створена на основі даних, зібраних після дослідження Туринської Плащаниці, в яку було загорнене тіло Христа перед похованням.

На думку дослідників, Ісус Христос мав зріст 180 см. Вони також підкреслюють, що він був дуже високий, як на ті часи, і пропорційно побудований чоловік. Керівник науково-дослідної групи професор Джуліо Фанті з Університету Падуї розповів, що на тілі Ісуса було 370 ран (головним чином, від батога).

Падуя

Падуя

«Реконструкція показала, що в момент смерті Людина з Плащаниці «схилилася вправо, тому що її праве плече було серйозно вивихнуте, що спричинило ушкодження нервів», — каже Фант.

Керівник дослідницької групи також гарантує, що реконструкція є надзвичайно точною. «Ця статуя являє собою тривимірну реконструкцію Людини з Туринської Плащаниці, що виконана з докладністю до міліметра на основі полотна, в яке після розп’яття було загорнуте тіло Христа», — зазначає він.

 

 

BE THE FIRST TO COMMENTON “ДОСЛІДНИКИ З УНІВЕРСИТЕТУ ПАДУЇ ЗАВЕРШИЛИ РОБОТУ НАД СТВОРЕННЯМ ТРИВИМІРНОЇ МОДЕЛІ ТІЛА ІСУСА ХРИСТА”

Джерело: global-analityk.com