У Дніпрі розпочався тренінг «Як відкрити міську владу»

14 Квітня 2018 13:01
У Дніпрі стартував цикл тренінгів «Як відкрити міську владу»
У Дніпрі стартував унікальний курс тренінгів на тему «Як відкрити міську владу». Захід триватиме протягом двох місяців та складатиме сім тренінгів, під час яких учасники дізнаються принципи роботи міської влади, як розподіляються відповідальність та задачі по місту.

Кожний містянин має ті чи інші претензії або ж критику до місцевої влади. Проте на жаль, дніпряни досі не усвідомлюють, що кожний з них – житель великого міста та громадянин своєї держави, який має безпосередній вплив на події, які відбуваються. І свідомий дніпрянин має бути активним та брати участь у змінах міста.

Для проходження курсу тренінгів було відібрано 20 учасників серед тих, хто попередньо зареєструвався. Лектори поділяться із слухачами секретами про те, як знайти свого депутата, про вплив на рішення депутатів та міського голови, як готувати та подавати проекти рішення міської ради, виконкому або проект розпорядження міського голови. Також учасники дізнаються, які можливості є в місті для співпраці місцевої влади та громадських організацій.

Окрім постійних тренерів запрошено авторитетних у нашому місті гостей, які мають безпосередній стосунок до чиновницької діяльності, вони розкажуть учасникам тренінгу практичні аспекти та тонкощі діяльності міської влади, а також дадуть відповіді на низку запитань. Також учасників заходу чекають не тільки лекції, а й захоплюючі дискусії, обговорення, інтерактивні завдання, домашні роботи.

По закінченню курсу усі учасники отримають сертифікати про проходження тренінгів.

Джерело: Дніпроград