Україна отримала перших сертифікованих спеціалістів з експорту

2 Травня 2018 13:51
21_08.jpg

Наприкінці квітня український бізнес поповнився новими експортерами-практиками.

41 компанія успішно завершила просунутий рівень безкоштовного освітнього курсу Export Revolution Ukraine та отримала міжнародні сертифікати, які підтверджують їхню експортну готовність.

Системна підтримка експорту  необхідна для росту ВВП на 5—7%. А зміцнення навичок і компетенцій та освіта для експортерів є важливим елементом цього пріоритету, бо якісний експорт починається з релевантних та практичних знань.

Навчальні програми та схожі освітні заходи для експортерів — це важливі пункти програми підтримки українських експортерів та частина Експортної стратегії України. Участь у цьому міжнародному курсі дає реальні знання та сприяє більшій готовності компанії до експорту, а це, у свою чергу, збільшує наш експорт на іноземні ринки, адже експорт — це командна гра.

Практичний освітній курс Export Revolution Ukraine, реалізований Офісом з посування експорту, за підтримки Мінекономрозвитку та Інституту маркетингу Естонії. Це унікальний інструмент для підвищення експортної готовності українського бізнесу.

Протягом шести місяців 107 учасників із 68 компаній з різних куточків України під керівництвом досвідчених міжнародних експертів опановували практичні інструменти для експорту та вчилася впроваджувати їх у своїй компанії.

Джерело: agronews.ua