У Дніпрі фахівці пояснять переваги перейменування області на Січеславську

11 Травня 2018 23:15
У Дніпрі фахівці пояснять переваги перейменування області на Січеславську

 

Вже завтра, 12 травня, у Дніпрі відбудеться конференція присявчена перейменуванню області на Січеславську. Цього разу темою будуть не історична мотивація, а конкретні переваги зміни бренду в нашій області.

Як зазначається, конференція відбудеться за участю фахових спеціалістів.

Так, Валерія Лавренко розповість про бренд нашої області та перспективи козацької складової в ньому. Олег Фельдман розповість про туристичний потенціал та маршрути Нікопольщини – краю п‘яти Січей. Яна Тимошенко поділиться з історією того, як за часів Дмитра Яворницкього історичний музей був серцем переосмислення образу регіону, і можливості для розвитку музейної справи сьогодні. Кирило Дороленко пояснить розвиток національно-патріотичного виховання та місцевого самоврядування

Також планується показ документальної стрічки про історичну спадщину нашого регіону і святковий концерт.

Організатори запрошують всіх, кого цікавить українське майбутнє нашого регіону. Місце проведення: КДЦ Дніпропрес, Єрмолової 35. Початок о 12.00.

Нагадаємо, що під час публічної дискусії мешканці Апостолівської об’єднаної територіальної громади обговорили питання перейменування області на Січеславську.

Раніше повідомлялося, що у Павлограді відбулося громадське обговорення ініціативи перейменування Дніпропетровської області на Січеславську.

 

Джерело: Дніпроград