Футболісти фізкультурного коледжу знову чемпіони області. У шостий раз!

8 Червня 2018 16:24

Команда фізкультурного коледжу з міні футболу

 

В Дніпрі завершився щорічний чемпіонат Дніпропетровщини з міні-футболу серед студентських команд вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації.

Фінальному етапу чемпіонату передували зональні ігри в трьох зонах – Дніпровській, Криворізькій і Каменській, за підсумками яких були визначені 5 найсильніших студентських команд області. Три з них – з Дніпра (монтажний, транспортно-економічний та індустріальний коледжі), одна – з Кривого Рогу, і 5-кратний переможець обласного чемпіонату – футбольна збірна Кам’янського коледжу фізичного виховання.

Як розповів тренер наших футболістів – відомий у минулому гравець, а нині ветеран міського футболу Володимир Дерун, в цьому році організатори чемпіонату вирішили дещо змінити його формат. Чотири команди з Дніпра і Кривого Рогу повинні були зіграти між собою і визначити переможця, а потім вже переможець отримував право зіграти з абсолютним чемпіоном – кам’янчанами.

Такого права удостоїлися футболісти транспортно-економічного коледжу, які в фінальній грі, що відбулася зі збірною нашого фізкультурного коледжу, зробили все можливе і навіть неможливе, щоб позбавити, нарешті, кам’янчан чемпіонського звання. Але – і на цей раз не вийшло: в досить напруженому матчі (2 тайми по 20 хвилин) команда коледжу знову виграла, так би мовити, в пух і прах розгромив своїх суперників з рахунком 7:2! Відзначилися капітан команди Віталій Філоненко, який забив 3 голи, і гравець Денис Дуков, що два рази вразив ворота суперників. І наші футболісти знову, вже 6-ть років поспіль, чемпіони області!

У короткому інтерв’ю тренер збірної коледжу Володимир Дерун розповів, що на зміну непереможній збірній (всі футболісти закінчують 3-й курс і з пошаною залишають рідний коледж) вже прийшли нові гравці 1-2 курсу, які в ці дні вперше беруть участь в міському чемпіонаті з футболу 2018 року. Тренер запевнив, що напружена робота з новою командою, яка вже ведеться, обов’язково повинна принести новий успіх в обласному студентському чемпіонаті майбутнього року. «Ми ніколи і нікому не поступимося свого чемпіонського звання – звання найсильнішої молодіжної команди області», – сказав В.Дерун. На закінчення тренер від імені своїх вихованців висловив велику подяку за постійну увагу до команди, створення для неї комфортних умов для тренувань та ігор директору фізкультурного коледжу Віктору Чібісову, його заступнику Олені Говоруха, а також федерації футболу Кам’янського (голова – Едуард Коряк).

чемпіонат Дніпропетровщини з міні-футболу серед студентських команд вищих навчальних закладів

Володимир Кашнер, газета «Любимый город»

Джерело: sports.dp.ua