У Дніпрі з’явився мурал з портретом Стіва Джобса

9 Червня 2018 22:02

мурал з портретом Стіва Джобса

 Стіну багатоповерхівки у Дніпрі прикрасив мурал із зображенням засновника корпорації Apple

Оригінальний спосіб боротьби з розклеювальниками оголошень запропонував  глава правління ОСББ «Запорізьке шосе 80» . Разом з групою однодумців він очистив стіну будинку від оголошень. А щоб раз і назавжди відвадити від будинку розклеювачів, активісти нанесли на стіну цитату Стіва Джобса і його портрет.

Стів Джобс портрет у Дніпрі

мурал стіва Джобса у дніпрі

 

«Таке можливо тільки в ОСББ, де і живуть ті самі« божевільні, здатні змінити світ», – написав на своїй сторінці в соцмережі ініціатор акції. – Тиждень плідної праці команди однодумців і стіна, яку десятиліттями нещадно плюндрували розклеювачі оголошень і інші «пічники» (Ідеться про однойменне оголошення про послуги пічника, яке свого часу було рясно поширене стінами Дніпра примітка ред), перетворилася до невпізнання. Звичайно ж, вважаю, що це найкращий мурал в нашому місті ».

У відповідь на коментарі дніпрян, які висловлюють сумнів, що мурал зупинить всюдисущих розклеювачів, голова ОСББ висловив надію, що «грізний погляд Джобса змусить їх обійти цю стіну стороною», додавши, що на відмиті і розмальовані ними ще в 2013 році стіни на ж/м Сокіл досі ніхто не ризикнув наклеїти оголошення.

Процесс малювання муралу Стіва Джобса у Дніпрі

фото муралу Стів Джобс засновник apple в Україні

Один з активістів обмовився про те, що біля Муралу планується провести ще деякі роботи, але інтригу розкривати не став.

Джерело: sobitie.com.ua