Жителів Дніпра запрошують на Літній Кубок “Старого Лева”

20 Червня 2018 22:57
Дніпрян запрошують на Літній Кубок Старого Лева

 

У Дніпрі відбудуться змагання Літнього Кубку Старого Лева.

Це унікальне книжкове змагання, де на юних читачів чекатимуть цікаві зустрічі, таємничі загадки, літературні квести й лабіринти і, звісно, море позивних емоцій.

“Якщо ви любите читати, знаєте все про книжки Старого Лева та прагнете дізнатися ще більше, обожнюєте змагатися й хочете перевірити власні знання, то маємо для вас таку нагоду – Літній Кубок Старого Лева у Дніпрі”, – розповідають організатори.

Стартує це змагання під час святкування Дня народження Книгарня-кав’ярні Старого Лева (вул. Глінки, 20) у Дніпрі у неділю, 1 липня.

У межах змагання відбудеться сім зустрічей, де команди книголюбів боротимуться за право першості, проявляючи свої знання і кмітливість. Кожна зустріч буде присвячена окремій темі, і триватимуть вони з 1 липня до 1 вересня. Під кожної зустрічі юні читачі зможуть отримати цікаві та корисні знання, а також позмагатися у виконанні командних завдань. За кожне випробування команди отримуватимуть бали. Що більше балів – то ближче перемога.

Для того, щоби взяти участь у Літньому Кубку Старого Лева, потрібно:

  • Зібрати команду з 3-4 своїх дітей віком 6-12 років;
  • Вигадати назву команди та унікальний герб;
  • Зареєструвати команду за посиланням або в Книгарні- “Кав’ярні Старого Лева” в Дніпрі (вул. Глінки, 20).
  • Виготовити герб формату А5 та прихопити його на зустрічі в “Книгарню-Кав’ярню Старого Лева”.
  • Прийти зі своєю командою на відкриття Літнього Кубку Старого Лева у неділю, 1 липня. Участь безкоштовна!

На переможців чекають цінні подарунки від Старого Лева та звання Найрозумніших левенят міста Дніпро. Графік зустрічей:

  • 1 липня, 14:00 – Офіційне відкриття змагання.
  • 7 липня, 15:00 – «День юного детектива». Будемо розгадувати таємничі загадки, шукаючи вихід зі складних лабіринтів, за мотивами детективних книжок від Старого Лева.
  • 14 липня, 15:00 – «День юного мандрівника». Разом з книжками «Карти» та «Атлас міст» вирушимо в чудову подорож світом та дізнаємося багато цікавих фактів про нашу планету.
  • 21 липня, 15:00 – «У країн рослин». Цього разу станемо справжніми дослідниками рослинного світу. І в нагоді нам будуть чудові книжки «Ботанікум», «Хто росте у парку» та «Хто росте в саду».
  • 28 липня, 15:00 – «У царстві тварин». А згодом будемо знайомитися з дивовижним тваринним світом, від величних динозаврів до сучасних домашніх улюбленців, – разом з книжками «Анімаліум», «Епоха динозаврів», «Рік у лісі». А ще на вас чекають – вікторини та цікаві квести.
  • 4 серпня, 15:00 – «День юного інженера». Під час цієї зустрічі дітлахам доведеться проявити свої знання про техніку та складні механізми, які нас оточують. Будемо це робити разом із відважними героями зі серії книжок від Мартіна Садомки та Кульмена Торбена.
  • 11 серпня, 15:00 – «Подорож безмежним Всесвітом». Як же ми можемо обійтися без космічних подорожей? І в цьому нам допоможуть Стівен Гокінґ та його донька Люсі, адже з героєм їхніх книжок  – Джорджем – ми вирушимо в безмежні простори галактики.
  • 18 серпня, 15:00 – «У країні письменників» на нас чекатимуть цікаві питання про видатних українських письменників Івана Франка та Тараса Шевченка, про яких дізнаватимемось більше за допомогою серії «Від А до Я».
Джерело: Дніпроград