Активну молодь Кривого Рогу нагородили преміями облради, – ФОТО

30 Червня 2018 19:13

Криворізьку молодь нагородили преміями Дніпропетровської обласної ради.

Як повідомила член Молодіжного виконкому Кривого Рогу Аліна Кузьмич на своїй сторінці в Facebook, в цьому році переможців з Кривого Рогу більше, ніж в минулому.

“Рада також бути в комісії по визначенню переможців та розуміти, яка у нас в області гідна і активна молодь!  Молодь розвивається  і діє. Також дуже рада, що в нашому середовищі є такі люди як Сергій Кривогуз і Молодіжний центр “Osvitorium”, що займаються організацією таких заходів “, – зазначила Аліна Кузьмич.

Криворіжці, які отримали премії Днепропетровскої облради в цьому році:

Микита Водзянскій – за внесок в розвиток місцевого самоврядування і місцевої самоорганізації населення, громадського руху.

Ігор Деркач і Інна Фещенко – за досягнення в культурно-мистецькій діяльності, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини, формування національної самосвідомості населення.

Вікторія Коцуба і Ольга Костіна – за внесок в розвиток “зеленої” модернізації економіки області, впровадження “зелених” ідей, ведення «зеленого» бізнесу, захист навколишнього середовища.

Лисенко Віталій – за досягнення в науковій і педагогічній діяльності.

Світлана Дзятко – за активну журналістську діяльність.

Марія Головань – за внесок в розвиток промислового сектора, аграрної сфери, впровадження творчих, нових ідей, стартапів в створенні та веденні бізнесу.

Антон Шаповалов – за героїчні вчинки, самовідданість при виконанні громадського обов’язку, внесок в зміцнення державності.

 

Джерело: 0564.ua