У Дніпрі планують запровадити різну вартість парковки у різних районах

6 Липня 2018 11:09

парковка у дніпрі вартість

У місті планують запровадити систему зональних тарифів, відповідно до якої найдорожче буде припаркуватися у центрі міста, а далі – дешевше.

У центральному районі Дніпра вартість плати за годину паркування  сягає 7 гривень за годину. Наразі у місті планують запровадити систему зональних тарифів, відповідно до якої найдорожче буде припаркуватися у центрі міста, а далі – дешевше.

Наразі на балансі КП «Міськавтопарк» знаходяться 576 паркувальних майданчиків, серед яких 68 належать до денної форми. Лише 19 таких майданчиків обладнані необхідними паркоматами. Вони знаходяться на центральній площі Дніпра та на Вокзалі. Крім того, за перше півріччя 2018 року на баланс комунального підприємства було поставлено 17 нових майданчиків.

За перше півріччя 2018 року за рахунок діяльності паркувальних майданчиків до міського бюджету Дніпра надійшло близько 4,8 мільйона гривень, що  на 400 тисяч гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, що Верховна Рада України прийняла Закон щодо реформування сфери паркування. Наразі нові положення мають впроваджуватись у Дніпрі.

Джерело: Дніпроград