За 6 місяців 2018 Січеславщина отримала майже на 2 млрд. грн. більше ніж торік

20 Липня 2018 10:15

За пол года Днепропетровская область получила на 2 мдрд. грн. больше чем в прошлом году

За півроку місцеві бюджети Дніпропетровської області одержали майже на 2 мільярди гривень більше ніж у минулому році.

Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області.

«Доходи місцевих бюджетів Дніпропетровської області за січень – червень 2018 року склали 11 мільярдів 558,3 мільйони гривень, що на 20,7%, або на 1 мільярд 983,0 мільйони гривень більше рівня 2017 року», – повідомила виконуюча обов’язки начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук.

Вона також зазначила, що більше половини надходжень в місцеві скарбниці регіону забезпечує податок на доходи фізичних осіб. Його сума склала 6 мільярдів 615,8 мільйонів гривень. Це на 1 мільярд 459,4 мільйони гривень більше фактичних надходжень першого півріччя минулого року.

Наступною за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів області є плата за землю. Власники землі та землекористувачі сплатили у розмірі 1 мільярд 828,8 мільйонів гривень.

Ще одним важливим джерелом доходів місцевих громад Дніпропетровщини є єдиний податок для суб’єктів малого підприємництва. Так, протягом шести місяців цього року до кошиків місцевих бюджетів області від суб’єктів господарювання надійшло 1 мільярд 47,9 мільйонів гривень єдиного податку, що на 231,4 мільйони гривень більше минулорічних надходжень.

Нагадаємо, що мешканці Січеславщини спрямували до держбюджету майже 637 мільйонів військового збору.
 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook :
facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


Джерело: Дніпроград