Дніпровці матимуть змогу зустрітися з автором книги-біографії Ілона Маска

26 Липня 2018 10:02

Ілон Маск

Другого серпня у приміщенні ДніпроОДА відбудеться зустріч і автограф-сесія з Ешлі Венсом, автором книги «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє».

Книга стала # 1 бестселером за версією New York Times, Amazon Business, Wall Street Journal. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, передає Дніпроград.

Ешлі Венс – один з найвпливовіших в світі авторів, який пише про індустрію технологій. Після успішної роботи в Кремнієвій долині в ролі кореспондента The New York Times, він став провідним журналістом Bloomberg Businessweek. Роботи Венса часто публікуються в таких виданнях, як The Economist, Chicago Tribune, CNN.com, Globe and Mail, International Herald Tribune і CNET.

У 2007 році він написав книгу Geek Silicon Valley про історію Кремнієвої долини. У 2015 випустив біографію Ілона Маска, яка розповідає про шлях всесвітньо відомого винахідника і підприємця з Південної Африки на вершину світового бізнесу. Ешлі Венс взяв інтерв’ю майже у 300 осіб і провів понад 50 годин в розмовах з Маском, щоб достовірно описати його непросту особистість.

Відкрита зустріч з автором біографії Ілона Маска пройде в Дніпрі за підтримки Асоціації Ноосфери спільно з Дніпропетровською обласною державною адміністрацією.

Ешлі Венс виступить зі вступним словом, відповість на питання із залу і підпише книги всім бажаючим. Організатори забезпечують послідовний переклад. Можливе придбання книги від видавництва.

Зареєструватись можна за наступним посиланням.

Початок о 19:00. Вхід вільний.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


Джерело: Дніпроград