В Новомосковську зростуть видатки на соціальний захист населення

1 Серпня 2018 18:21

соцзащита соцзахист новомосковськ

На останньому засіданні виконкому Новомосковської міської ради внесли зміни до Календарного плану виконання Програми соціального захисту населення м. Новомосковська на 2016 – 2020 рр. на 2018 рік.

Відповідне рішення оприлюднила прес-служба міської ради.

Згідно з документом, на понад 10 тисяч гривень збільшаться витрати на компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги. Замість раніше запланованих 95 тисяч гривень на ці цілі з міського бюджету виділять 106,5 тисяч гривень.

Наразі в Новомосковську виплати за надання соціальних послуг інвалідам та особам, які досягли 80-ти річного віку, отримують 42 чоловіка.

Більше, ніж вдвічі, – зі 100 тисяч до 46,65 тисяч гривень зменшаться видатки на пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті. За прогнозами Управління праці та соціального захисту населення, цією пільгою протягом року скористаються 1202 новомосковці.

Зростуть витрати і на надання матеріальної допомоги громадянам міста які опинились у скрутній життєвій ситуації, та допомоги на поховання. На ці цілі передбачили понад півтора мільйони гривень. Це перевищує раніше заплановану суму витрат на понад 130 тисяч гривень. З них 1238,847 тисяч гривень виділять з обласного бюджету, ще 267,278 тисяч гривень виплатять за рахунок міського бюджету.


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


#новини #Дніпро #Україна #Ukraine