Ці 5 продуктів змусять вас забути про старість

5 Серпня 2018 17:09

 

Медики назвали топ-5 продуктів, що запобігають старінню

Щоб завжди залишатися молодою, активною і бадьорою людиною, необхідно харчуватися правильними продуктами. Західні фахівці розповіли, яка їжа допоможе продовжити молодість.

Для того, щоб запобігти процесу старіння, необхідно не тільки займатися спортом, але і правильно харчуватися.

1. Яблукочервоні яблука

За своїми тонізуючими властивостями цей фрукт не гірше кави. Більш того, вживання яблук не допускає появи зморшок, це також знижує ризик онкології.

2. Буряк

буряк свекла салат

Якщо ви не хочете рано постаріти – їжте буряк. Досліди британських медиків показали, що цей овоч значно покращує здоров’я, допомагає схуднути, стимулює роботу головного мозку, максимальну користь принесе сік з буряка, моркрови і яблука.

3. Бульйон

бульйон тарілка

Допоможе запобігти старості і омолодитися бульйон, зварений на кісткі. Така страва позитивно впливатиме на вашу шкіру і шлунково-кишковий тракт. При цьому, для отримання по-справжньому якісного бульйону, варити його треба не менше доби.

4. Полуниця

полуниця на тарілка

Ця ягода багата вітамінами, мікроелементами та мінералами, завдяки яким підвищується імунітет і омолоджується організм.

5. Маслини

маслини на тарілці

Вони містять в собі олеїнову кислоту, що надає шкірі потрібне зволоження і омолодження клітин.

Нагадаємо, що розгрузочні дні потрібно проводити під наглядом лікаря. Вони можуть бути вкрай небезпечні при наявності протипоказань. При наявності цукрового діабету і деяких захворювань ШКТ розвантажувальні дні можливі тільки під наглядом лікаря. Фахівці дозволяють проводити самостійно тільки рідкісні дні з відмовою від вечері (не більше 16 годин без їжі).

У багатьох дівчат склався стереотип, що для скидання ваги необхідно мучити себе або голодом, або фантастичними продуктами, які неможливо знайти в магазинах. Виявляється, існують продукти, які доступні багатьом і є на кожній індійської кухні.

 

Джерело: znaj.ua