Яким постав Дніпро в українських та міжнародних рейтингах.

5 Вересня 2018 15:31

За результатами першого півріччя 2018 року Дніпро входить у топ-10 найкомфортніших міст України.

За цим показником місто посіло 6 місце.

“Ми проаналізували вісім рейтингів, серед яких незалежні, а також офіційна інформація Державної служби статистики України. Так, за даними міжнародної організації з боротьби з корупцією TransparencyInternational Дніпро за минулий рік піднявся на 20 місце за індексом прозорості міста, випередивши Харків, Одесу та Кривий Ріг”, – розповів Станіслав Жолудєв.

Про рівень прозорості, безпеки та фінансової спроможності Дніпра про це повідомляє Дніпроград з посиланяям на представника організації «Комітет виборців України»  Станіслава Жолудєва.

За даними сайту Numbeo у Дніпрі та області одні з найвищих заробітних плат. В свою чергу за результатами Держстату Дніпропетровська область на третьому місці за рівнем середньої заробітної плати. Видання “Фокус” помістило Дніпро разом з Запоріжжям на 2 місце після Києва за показником середньої заробітної плати.

За рейтингом Forbs-Україна Дніпро в п’ятірці найсприятливіших для бізнесу міст. За цим показником місто посіло 4 місце, обійшовши Запоріжжя на 3 позиції, а Кривий Ріг на 10. За версією аналітиків TheFinancialTimes Дніпро разом з Харковом та Одесою очолив ТОП-10 дешевих великих європейських міст.

Також в рейтингу сайту N-iX Дніпро займає 4 місце за кількістю ІТ-спеціалістів та друге за кількістю науково-дослідних центрів України.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


 

#новини #Дніпро #Україна #Ukraine

 

Джерело: Дніпроград