В Дніпрі стартував третій ATB DNIPRO MARATHON

16 Вересня 2018 12:21

Близько 3 тисяч бігунів і шанс потрапити на чемпіонат світу: в Дніпрі стартував третій ATB DNIPRO MARATHON

16 вересня під Дніпрі стартував третій ATB DNIPRO MARATHON.

В рамках марафону вже вдруге в місті проходить чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих офіційний відбір на світову першість-2019.

Бігові дистанції ATB DNIPRO MARATHON в 42 км, 21 км, 10 км, 5 км долають спортсмени з України, Польщі, Туреччини, Молдови та Ізраїлю.

Найстаршому учаснику марафону 70 років. У порівнянні з першим марафоном в Дніпрі кількість бігунів в цьому році збільшилася майже в 1,5 рази.

Марафонська траса пролягає від площі Героїв Майдану в сторону Льодової арени по Набережній Заводській, а також в бік житлового масиву Перемога3 по Набережній Перемоги.

Для бігунів облаштували 9 пунктів гідратації і харчування. Забезпечили і 1,5 тис. Літрів води, 2 тонни фруктів і печива, а також ізотоніки.

На трасі чергують карети швидкої допомоги та екіпажі Червоного Хреста.


Найпопулярнішою є дистанція в 5 км. Також можна спробувати свої сили в естафетах. Самим спортсменів дитячі забіги. А ще відбудеться Благодійна миля добра. Благодійні внески бігунів використовують для придбання електроенцефалограф для дитячої лікарні 5. Прилад допомагає контролювати динаміку стимулюють центральну нервову систему малюка.

 

Джерело: dnpr.com.ua