Дніпровські десантники стали кращими артилеристами ДШВ

18 Вересня 2018 12:00

DSC_7889-1На змаганнях артилеристів Десантно-штурмових військ ЗСУ самохідно-артилерійського батарея 25 повітряно-десантної бригади, яка базується на Дніпропетровщині, виборола перше місце. Тепер артилеристи-десантники представлятимуть десантно-штурмові війська в змаганнях на звання «кращої батареї Збройних Сил України». Про це повідомила прес-служба ДШВ ВСУ.
«Сподіваюся, що і в наступних змаганнях перемога буде наша. Тому що ми не тільки «Боги війни», а й «Завжди перші», – стверджує командир самохідно-артилерійській батареї 25 повітряно-десантної бригади Дмитро Прамохін.
Зауважимо, що в змаганнях, коор 6 днів проходили на полігоні в Житомирі, артилеристи змагалися не тільки в умінні влучно стріляти, а й демонстрували свою спортивну підготовку.
Артилеристам довелося подолати смугу перешкод з шести елементів. Бігли зі спорядженням через колеса, повзли під колючим дротом, розбирали і збирали автомат, долали ділянку інженерних загороджень, евакуювали з палаючої бойової машини пораненого побратима і доставили його на носилках в безпечну зону для надання медичної допомоги.

Джерело: dv-gazeta.info