Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко провів робочу нараду з обласними представниками та партійним активом. В ході наради були визначені пріоритетні напрямки діяльності осередків.

В ході розмови увага була сконцентрована на налагоджені співпраці між регіональними осередками та їх активному включенні у суспільне життя.

Лідер партії Микола Томенко зазначив, що незмінними орієнтирами для діяльності партії залишаються україноцентризм, європрагматизм та підтримка національної економіки. Він також додав, що важливим елементом діяльності партії є пропагування українського світу та підтримка діючої Конституції України.

“В нинішніх умовах ми зобов’язані примусити, в першу чергу чиновників, дотримуватись норм діючої Конституції та законів. Сьогодні наша мета полягає не тільки в тому, щоб змінити владу, а й країну в цілому”.

В ході жвавої дискусії всі осередки отримали нові завдання, які будуть сприяти втіленню ідеології партії в областях.

Також слово взяв голова київської міської партійної організації Олександр Федоренко. Він відзначив позитивну динаміку соціологічних опитувань за останній час і відмітив активність столичного осередку.