Рева розповів про ганьбу уряду: українці не можуть платити за комуналку

6 Жовтня 2018 23:24
Майже 1 мільйон домогосподарств України не можуть оплачувати комунальні послуги, і при заповненні документів на оформлення субсидії вони вказали нульові доходи.

7850_0_main_new_12247194.jpg (59.43 Kb)


Ситуацію прокоментував міністр соцполітики Андрій Рева, який відзначив, що якщо вірити цим заявам, у мільйонів людей немає взагалі ніяких доходів і можливості оплатити комуналку. За його словами, держава повинна надати всім нужденним громадянам субсидії на оплату комунальних послуг. «Мільйони українських сімей на сьогоднішній день не можуть самостійно заплатити за житлово-комунальні послуги. Це наша ганьба. Я це визнаю. І ми зобов’язані дати людям можливість отримати субсидію», – підкреслив міністр. Також Рева відзначив, що в системі нарахування субсидій були виявлені недоліки.

Якщо вірити тим людям, які вказали нульові доходи, то, за словами міністра, вони не мають ні копійки. «І ми запропонували їм чесно показати свої доходи, щоб ті, хто сьогодні працюють і навіть отримують мінімальну зарплату, платять податки, сплачують єдиний соціальний внесок, і містять цих людей, – вони мають право запитати цих громадян, чому вони цього не роблять?», – заявив міністр.

Джерело: businessua.com