На Дніпропетровщині покажуть мініатюрні троянди та інші незвичайні речі

9 Жовтня 2018 23:19

5 жовтня у музеї історії Кам’янського Дніпропетровської області відкрилась персональна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна. Як повідомляють у прес-службі міської ради, Володимир Казарян – відомий майстер світового мікромініатюрного мистецтва, він створює витвори, що вражають своєю унікальністю та мікроскопічними розмірами.

Він не тільки неперевершений майстер, а й конструктор, винахідник, філософ, письменник і поет. За 25 років творчої діяльності він створив більше 300 мікрошедеврів, що не мають аналогів у світі. Експонати виконуються вручну під мікроскопом за унікальною авторською технікою.

За 10 років виставкової діяльності роботи Володимира Казаряна експонувались у найбільших містах України, Росії, Египту, США, країн Прибалтики.

Виставка «Світ чудес» увійшла в десятку найдивовижніших видовищ світу. На виставці можна ознайомитися з мереживом на бурштині, букетом червоних троянд, квітки яких виконані на риб’ячій лусці, а стебло – з людського волосу, скульптурною композицією на зрізі рисового зерна та слоновій кістці та ще багато захоплюючих експонатів.

Виставка працюватиме до 31 грудня.

Джерело: vesti.dp.ua