Коли запитують про те, як виникали Майдани в сучасній Україні, відповідаю:
– на світоглядних засадах, довкола суспільних ідей і національних цінностей.

Майдани не можна зібрати за гроші або на замовлення й не кожна акція протесту проти “злочинної влади” може стати Майданом, бо ідеї, а не жага влади чи політична ненависть була і є головною рушійною силою правдивого, суспільного поступу.

Проте, нині маємо всі підстави стверджувати, що моральні постулати, кадрові призначення та вчинки “майданної влади” є радше продовженням ментальності попереднього режиму Януковича, аніж очікуваної суспільством нової влади, яка шанує і підносить гідність людини і національну гідність понад усе!

Кадрові призначення своїх, просування власного бізнесу, цинізм і марнославство – все це, означення поведінки нинішньої влади, яка прямо суперечить очікуванням громадян після Майдану.

“Владні герої майдану” за 5 років “мужньо і послідовно” колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання і нагороди… І при цьому вчили простий народ, що так званим “героям майдану” це дозволено, бо вони фінансували і підтримували Революцію Гідності, а нині захищають Україну від Путіна.

Отак за ці роки й сталося, що Україна пройшла п`ятирічний шлях від Революції Гідності до утвердження Влади Негідників.

Що далі? 
Є шанс демократичної, шляхом виборів, зміни “влади негідників”, але є народні методи усунення від влади циніків і мерзотників.

Я прихильник демократичного, виборчого шляху зміни влади, бо ще один Майдан, за сьогоднішніх обставин, може стати новітньою Коліївщиною!

Пам`ятаємо героїв!
Віримо в Україну!