Міськрада вкотре збирається зносити МАФи: сигнал отримали 95 об’єктів по всьому місту

15 Січня 2019 22:39
Міськрада вкотре збирається зносити МАФи: сигнал отримали 95 об'єктів по всьому місту

Виконком Дніпровської міської ради збирається “усунути порушення благоустрою” та знести 95 об’єктів по всьому місту. Відповідний проект рішення було опубліковано офіційному сайті міськради, повідомляє Дніпроград.

В поле зору міської влади потрапили тимчасові споруди, які займають торгівлею продовольчими та непродовольчими товарами. Розташовані вони по всьому місту. Зокрема, знести МАФи планують на вулиці Калиновій, Боброва, площі Старомостовій та на Запорізькому шосе.

Прибирати зазначені споруди планують під пильною охороною поліції та муніципальної варти. Як це відбувається можна побачити на прикладії подій на вулиці Бердянській.

Як йдеться в документі, всі 95 об’єктів займають торгівлею продовольчими або непродовольчими товарами. У разі якщо цей документ ухвалить виконком, підприємцям необхідно готуватися до найгіршого.

Нагадаємо, що чиновник комунального підприємства Дніпровської міської ради за видачу дозвільних документів на розміщення чотирьох торгівельних точок вимагав 1200 доларів.

Ознайомитися з повним переліком МАФів, які планується знести, можна у документі, закріпленому нижче.

Джерело: dniprograd.org