Шевченківський район отримав пальму першості у рейтингу кримінальних районів Дніпра

26 Січня 2019 23:34
Шевченківський район отримав пальму першості у рейтингу кримінальних районів Дніпра

Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області надало інформацію про те, які райони найчастіше згадувалися у кримінальних зведеннях. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Інформатор.

Так, за словами патрульних, протягом минулого року вони отримали 3879 повідомлень про вбивства. З них 738 викликів з Шевченківського району, 559 – з Новокодацього, 519 – з Амур-Нижньодніпровського,  515 – з Індустріального, 504 – з Соборного. Найменше викликів надходило з  Чечелівського району (375 разів), Центрального (366 разів) та Самарського (303 рази).

Зазначається, що за кількістю знайдених трупів пальму першості теж отримує Шевченківський район – 108 викликів. Друге місце займає Новокодацький район зі своїми 105 викликами, а третє – Індустріальний район (96 викликів). Найменш криміногенний район у цьому рейтингові  – Самарський, звідки за минулий рік  було лише 69 викликів.

Окрім того, Шевченківський район лідирує за кількістю заяв про зґвалтування. Так, протягом 2018 року патрульна поліція розглянула 33 випадки насильства у цьому районі. Далі за списком Новокодацький та  Чечелівський райони –  25 та 23 зґвалтувань відповідно. Найменше викликів надходило з Центрального району: всього три за минулий рік.

Єдиний рейтинг, де Шевченківський район передав пальму першості Новокодацькому, – за кількістю заяв про погрози фізичною розправою чи вбивством. З останнього району патрульні отримали 703 виклики, а з Шевченківського – 655. Трохи менше погроз було в Амур-Нижньодніпровському районі – 560 викликів. А найбільш безпечним районом у цьому списку виявився Самарський зі своїми 339 викликами патрульних.

Автор: Іван МУРАХА

Джерело: dniprograd.org