На Січеславщині місцеві бюджети отримали більше 60 мільйонів втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв

3 Лютого 2019 19:05
На Січеславщині місцеві бюджети отримали більше 60 мільйонів втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв

У минулому році на Дніпропетровщині було нараховано 62,41 млн грн втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв. Всі нараховані кошти надійшли до бюджетів місцевих рад регіону. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на Держгеокадастр.

Повідомляється, що на проведення інвентаризації земель у Дніпропетровській області з цих коштів у 2018 році використано 6,09 млн гривень, на проведення нормативно-грошової оцінки – 9,02 млн гривень.

Крім того, 29,85 млн грн витрачено на впровадження заходів з охорони земель, та 340 тис грн на розроблення робочих проектів землеустрою щодо охорони земель.

Нині на спеціальних рахунках місцевих рад Дніпропетровської області акумульовано 145,60 млн грн, які надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв. З них 6,47 млн грн – на рахунку обласної ради, 2,95 млн грн – на рахунках міст обласного підпорядкування, 8,95 млн грн – на рахунках районних рад та 127,23 млн грн – на рахунках міських, селищних, сільських рад.

Автор: Іван МУРАХА

Джерело: dniprograd.org