У Дніпрі пройшов творчий вечір відомого журналіста

5 Березня 2019 21:47

Справжній майстер слова Леонід Бройтман упродовж 25 років працює журналістом та гордо прославляє рідне місто Кам’янське. На честь його професійного ювілею зібралися друзі та колеги.

Творчий вечір відбувся у Дніпровському Будинку мистецтв. Його директор Валентина Слобода розповіла, що проект під назвою «Творчі зустрічі з журналістами» дуже цікавий. За її словами, Леонід Бройтман — доволі багатогранна людина: він не тільки професійний журналіст, але й спорт­смен із кайт-флаїнгу (запуск повітряних зміїв. — Прим. ред.).

Своєю чергою, Леонід Бройтман шанобливо звернувся до усіх гостей та гордо розповів про свою професію: «Журналіст — це особлива професія. Журналістика існує для того, аби показувати світ справжнім. Пам’ятаю, коли у школі ми писали твір на тему «Ким я хочу стати», несподівано для себе я написав, що буду журналістом».

Піаніст та лауреат міжнародних конкурсів Артур Нікулін розповів, що уже не перший десяток років спілкується з ювіляром. «З Леонідом ми познайомилися у 1999-му. Крім того, що я — музикант, також кандидат у майстри спорту з шашок, а Леонід Бройтман — віце-президент Всеукраїнської федерації шашок. Отже, у нас із ним є спільне захоплення. Для мене Леонід став певним символом Кам’янського: його знає усе місто. З цього приводу ми жартуємо, що Леонід Бройтман — народний «мер» міста»,- зазначив Артур Нікулін. Загалом усі друзі та колеги журналіста зійшлися на тому, що Леонід Бройтман — це людина, яка зробила себе сама, завдяки своїй щирій та відданій праці.

Джерело: vesti.dp.ua