У Дніпрі за кілька годин роздали “безкоштовних” букетів на мільйон бюджетних гривень

8 Березня 2019 23:19
У Дніпрі за кілька годин роздали "безкоштовних" букетів на мільйон бюджетних гривень

Сьогодні, 8 березня, у Дніпрі жінкам та дівчатам роздавали квіти. Намети з букетами та листівками встановили у різних районах міста. Загалом для дніпрянок підготували 9 тис. букетів тюльпанів, передає Дніпроград.

Квіти роздавали у десятьох локаціях в різних куточках міста. До одного подарункового набору входили букет із трьох тюльпанів та листівка із привітанням від городничого Бориса Філатова із “прийдешнім святом весни”, зокрема Міжнародним днем жінок.

Зазначимо, що молодики, які роздавали квіти, переконували дніпрянок, що квіти – безкоштовний подарунок від мера. На зауваження журналістів, що такі подарунки не можна називати безоплатними, адже на їх реалізацію пішло майже мільйон бюджетних коштів, хлопці не відреагували.

Також незважаючи на те, що на квіти було витрачено гроші платників податків, найманці міськради продовжували переконувати дніпрян, що це привітання “особисто від очільника Дніпра”.

Зазначимо, що з бюджету міста було загалом закуплено  9 тис наборів по 105 грн кожний. До слова, напередодні 8 березня букет із трьох тюльпанів у квіткових магазинах коштував близько 40-50 гривень.

“Безкоштовні” букети закінчилися доволі швидко. Квіти роздавали усього протягом кількох годин зранку, а о 12:00 у більшості локацій наметів уже не було. Хлопці, які стояли у наметах повідомили, що вони волонтери і жодних коштів за свою роботу не отримують.

Нагалосиом, що думка, що 8 березня нібито свято весни та краси, як це подають у міськраді, – кліше та нав’язаний стереотип.

 

Джерело: dniprograd.org