Жінкам на вулицях дарували квіти: в Нікополі провели акцію “Краса і сила”

10 Березня 2019 20:09

У місті Нікополь Дніпропетровської області на 8 березня відбулася соціальна акція “Краса і сила”.

Цілий день на центральних вулицях міста, площі, набережної та інших основних “артеріях” руху городян жінкам дарували троянди. Акція була проведена благодійним фондом “Майбутнє Нікопольщини”.

Всього було роздано кілька тисяч троянд і охоплено декілька тисяч жінок. Як підкреслили організатори, мета цієї акції – подякувати і подарувати усмішку жінкам.

«Прекрасна половина людства ні в чому не поступається чоловікам. Жінки працюють на великих підприємствах, служать в армії, беруть участь в політиці і відстоюють інтереси суспільства. Вони роблять безліч неймовірних і важливих речей, щоб змінити на краще життя. Сьогодні ми в такий спосіб сказали «дякую» жінкам, що на їх тендітних плечах лежить весь той світ, в якому ми живемо», – підкреслив організатор акції і глава фонду “Майбутнє Нікопольщини” Руслан Олійник.

«Жодну з подарованих троянд ми не купили. Всі квіти нам надали наші партнери. Я радий, що в моєму рідному місті є бізнесмени, які довіряють моєю сильною командою. Разом ми змогли подарувати нікопольчанка гарний настрій і приємні емоції», – коментує Руслан Олійник.

Як повідомляється організаторами, це перша акція благодійного фонду «Майбутнє Нікопольщини», який був створений для підтримки різноманітних проектів з розвитку міста і допомоги містянам.

Крім того, глава фонду і президент Дніпропетровської обласної федерації по карате Руслан Олійник в рамках акції також побував на тренуванні у юних каратисток в спортивному клубі “Шафран” і зробив спортсменкам подарунки. Раніше спортсменкам влаштували фотосесію і в місті з’явилися бігборди від фонду «Майбутнє Нікопольщини», присвячені ідеї “Краса і сила”.

“Сила може бути красивою – ключовий меседж і ідея нашої акції”, – сказали організатори.

Джерело: day.kyiv.u