Ще чотири військовослужбовця із Січеславщини вирушили на реабілітацію до Литви

24 Березня 2019 18:22
Ще чотири військовослужбовця із Січеславщини вирушили на реабілітацію до Литви

У 2019-му вже четверо військові із Січеславщини вирушили на реабілітацію до Литви. Протягом місяця вони лікуватимуться у військовому шпиталі міста Друскінінкай. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, передає Дніпроград.

«Піклуватися про захисників, які  боронять кордони Батьківщини на Сході – наше першочергове завдання. Регулярно відправляємо українських бійців на реабілітацію до кращих санаторіїв та шпиталів, у тому числі – за кордон. Цього року ще четверо АТОвців вирушили на лікування до Литви», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Військовий шпиталь литовського міста Друскінінкай спеціалізується на відновленні після травм опорно-рухового апарату. Сучасні методи терапії, масажі, лікувальні грязі та мінеральна вода. У медичному центрі – все необхідне для ефективної реабілітації бійців. Курс – один місяць.

Програма з реабілітації українських військових у Литві діє вже чотири роки. За цей час лікування у балтійській країні пройшли понад 160 АТОвців із Дніпропетровщини.

Реабілітація бійців АТО у Литві – результат співпраці Дніпропетровської облдержадміністрації з Почесним консульством Литовської Республіки у Дніпрі.

Раніше повідомлялося, що у 2018-му два реабілітаційні центри Січеславщини прийняли понад тисячу військовослужбовців.

Джерело: dniprograd.org