Дніпровський Букін: 26-річний бізнесмен з Дніпра підкорив український ринок

8 Травня 2019 21:56
Дніпровський Букін: 26-річний бізнесмен з Дніпра підкорив український ринок

26-річний підприємець із Дніпра Ігор Малецький заснував власний взуттєвий бренд “Дніпровський Букін”. Стартовий капітал на виробництво він зібрав, перепродуючи одяг і взуття через групу у соціальній мережі і нині став одним із найбільш популярних виробників міста. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на ШоТам.

“Мені не подобалося працювати з китайським товаром. Хотів перейти в лігу якісного. Зрозумів, що легше продавати те, що сам носиш і від чого кайфуєш. Звернувся до місцевих виробників взуття. У двох компаній замовив кілька моделей, які випустили під моїм брендом”, – зазначив бізнесмен.

Нині у швейному цеху працюють люди з більш, ніж 20-річним досвідом. Розробкою моделей займається дружина підприємця. Зараз у лінійці 93 моделі взуття. Серед них 10% – чоловіче. Ціновий діапазон від 1300 до 1900 гривень. Зимове взуття коштує від двох тисяч. Усі матеріали на виробництво купують у Дніпрі.

За два роки роботи продали понад 11 тисяч пар взуття. Мають 30 клієнтів, які купили більше, ніж на 10 тисяч гривень. Взуття продають лише в Україні.

Автор: Іван МУРАХА

Джерело: dniprograd.org