За підсумками деклараційної кампанії бюджет Січеславщини отримає 113 мільйонів гривень

10 Травня 2019 21:19
За підсумками деклараційної кампанії бюджет Січеславщини отримає 113 мільйонів гривень

За результатами цьогорічної деклараційної кампанії громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність Січеславщини, подали більше 39 тисяч декларацій про майновий стан та доходи. Це на 9 декларацій більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на ДФС області.

Загальна сума задекларованого доходу становить понад 4 млрд гривень – на 1,5 мільярди більше, ніж у минулому році. До сплати нараховано майже 100 мільйонів гривень податку та більше 13 мільйонів гривень військового збору, що також перебільшує минулорічний дохід до бюджету.

Серед декларантів опинились і мільйонери. Доходи у розмірі понад мільйон гривень задекларували 273 громадянина на загальну суму 2,6 мільярдів гривень.

У ДФС також нагадали, що попри завершення деклараційної кампанії, до кінця року громадяни можуть скористатися правом на отримання податкової знижки за наслідками 2018 року. На сьогодні вже майже 5 тисяч мешканцівСічеславщини скористалися такою можливістю.

Раніше повідомлялося, що ДФС Січеславщини зібрала додаткові 105,8 млн грн до бюджету за допомогою перевірки бізнесу.

Джерело: dniprograd.org/