Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенкопрокоментував в ефірі телеканалу «НАШ» ситуацію з новим мостом в столиці.

«Після того, як Клички поскакали на мосту, пропоную підтримати новий флешмоб: Хто не стрибає на мосту, той нормальний киянин. Очевидно, що в столиці потрібно реалізовувати інфраструктурні проекти, а не забавки будувати. Просто складається враження, ніби нам немає куди витрачати кошти як китайцям чи арабським шейхам. Трагедія людей, які керують Києвом (бо Кличко не керує, він тільки стрибає і стрічки перерізає), полягає в тому, що такі проекти, як найдовший міст чи ще щось, зазвичай будують за гроші інвесторів чи спонсорів, а не за бюджетні кошти. А бюджетні кошти витрачати потрібно на киян і для киян.»

Повертаючись до теми пішохідного мосту, Томенко зазначив, що виграла тендер компанія,яка ніколи не займалась будівництвом.

«Ми не можемо бути впевненими в якості споруди, оскільки компанія, яка його будувала, раніше займалась якоюсь старою технікою, а статутний фонд був всього 30 тис. грн., тому з самого початку було зрозуміло, що це афера. Мене дивує, чому досі не відкриті кримінальні справи, оскільки видно, що конструкція неякісна і ціна завищена. Як ми пам`ятаємо, кошторис мінявся, а це явний показник корупції. Також дивує те, що Кличко зібрався за наші гроші на мосту ще й камери встановлювати. Для мене, як для киянина, людини, яка провела «7 чудес Києва» і пропагує культурну спадщину, здається повною дурістю на історичних пагорбах будувати такі конструкції.»